Hitsaustyöt Raahesta koko Suomen alueelle

Ota yhteyttä

Pekomet tarjoaa hitsaustyöt Raahesta koko Suomen alueelle. Me toteutamme hitsauksia laidasta laitaan, mutta erikoisosaamistamme on kovien terästen sekä erikoisterästen hitsaus.

Mikäli olet kiinnostunut laadukkaista hitsaustöistä, ota yhteyttä vuosikymmenien kokemuksella toimivaan konepajaan ja pyydä meiltä tarjous!

Kattavat hitsaustyöt

Nykyaikaiset toimitilamme sekä laadukas kalustomme Raahessa mahdollistavat monenlaiset hitsaustyöt. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa:

  • kovien ja erikoisterästen hitsaus

  • kauhojen peruskorjaukset kaivinkoneisiin ja pyöräkuormaajiin

  • puomistojen korjaukset ja hitsaukset

  • maastohitsaukset

  • teräsputkipaalujen hitsaukset

  • ponttiseinien hitsaukset, tuennat ja polttoleikkaukset.

Tarjoamissamme palveluissa ammattitaito ja kokemus ovat tärkeässä asemassa, mikä näkyy ennen kaikkea lopputuloksessa sekä tehokkuuden tuomissa, kilpailukykyisissä hinnoissamme. Teemme korjaustöitä myös paikan päällä tai sinun omissa tiloissasi, eli turhat kauhan irrotukset koneesta ja koneen kuljetukset jäävät tällöin pois.


Asianmukaiset tie- ja ratatyökortit ovat meillä voimassa, jotta pääsemme aina aloittamaan työt ilman turhia viivästyksiä.

Tutustu myös teräsrakenteiden valmistukseen

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä kokeneeseen hitsaajaan ja pyydä tarjous hitsaustöistä Pekometilta. Teemme toivomasi työt siellä, missä meitä tarvitset tai omissa tiloissamme Raahessa. Kaikki tuotteemme ovat saatavilla Raahesta koko Suomen alueelle. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteystietosivun lomakkeella!

Pyydä tarjous hitsaustöistä numerosta 

040 557 2798!