Teräsrakenteiden valmistus – Tuotteet Raahesta koko Suomen alueelle

Kaikki yhteystietomme

Pekomet valmistaa laadukkaat teräsrakenteet Raahen toimitiloissaan. Tuotteet ovat saatavilla toimitettuna koko Suomen alueelle.


Kun tarvitset huippulaatuisia teräsrakenteita, olitpa sitten yritys tai yksityinen asiakas, ota yhteyttä Pekometiin ja pyydä meiltä tarjous!

Teräsrakenteet

Erikoisalaamme on teräsrakenteiden valmistus. Valmistamme sekä kantavia että täydentäviä teräsrakenteita. Tuotteisiimme kuuluvat mm: 

  • Pilarit, palkit siteet ja ristikot

  • IV-konehuoneet

  • Katokset

  • Putkisillat

  • Teollisuuden portaat ja hoitotasot

Emme tuota tilauksiamme massatöinä, vaan kaikki teräsrakenteemme valmistetaan aina sinun tarpeidesi mukaisesti. Asioidessasi kanssamme tiedät aina tarkasti, mistä maksat ja voit luottaa siihen, että sopimuksista pidetään kiinni.

Tutustu myös hitsauspalveluihimme

Konepajamme

Konepajamme on varustettu nykyaikaisilla koneilla ja laitteilla, joita operoivat alan kokeneimmat ammattilaiset. Toimitiloissamme onnistuvat suurien sekä haastavienkin teräsrakenteiden ja kokoonpanojen valmistus. Tarpeen vaatiessa voimme myös hyödyntää laajoja yhteistyöverkostojamme, joten älä epäröi ottaa yhteyttä!

Katso kuvat

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Tilaa teräsrakenteiden valmistus kokeneelta ammattilaiselta Raahesta. Toimitukset ovat saatavilla Raahesta käsin koko Suomen alueelle. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai linkin takaa löytyvällä lomakkeella!

Tavoitat meidät täältä

Pyydä tarjous teräsrakenteiden valmistuksesta numerosta 

040 557 2798.